Πανόραμα

Written by Kostas Adamopoulos on . Posted in Πανόραμα, Σύντομα νέα

panorama2

Σας το έχουμε πει ότι πότε πότε θα κάνουμε αφιερώματα σε ονόματα, κυρίως γυναικεία.

Σήμερα λοιπόν ήρθε η σειρά της Ελένης. Είναι το δεύτερο συχνότερο γυναικείο όνομα μετά τη Μαρία, δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ταυτότητα στο τραγούδι, όπου τις Μαρίες τις χρησιμοποιούν περίπου σαν το αντίστοιχο του Jane Doe στα αμερικάνικα, τις Άννες τις έχουμε να φημίζονται για τις ευαισθησίες τους και τις Κατερίνες για πολύ χάπι ατομάκια.

Οι Ελένες λοιπόν υπάρχουν στο τραγούδι, η καθεμιά με τη δική της προσωπικότητα, άλλες καλές, άλλες ελαφρώς σκύλες, κάποιες κάπως νοικοκυρές και κάποιες άλλες αρκετά έξαλλες. Και υπάρχουν εκεί και με το όνομα και με τα χαϊδευτικά τους και με τους μύθους τους, ονομαστές και χαϊδεμένες.

Σήμερα θα συναντήσουμε τις πιο αγαπημένες ανάμεσά τους, θα θαυμάσουμε τα κάλλη ή το θάρρος τους, θα διασκεδάσουμε με τα παθήματά τους, και σίγουρα θα περάσουμε καλά.

Τραγουδούν: Ελευθέριος Μενεμενλής, Δάρνακες, Μιχάλης Κουνάνης, Λευτέρης Σικινιώτης, Μαρία Δημητριάδη, Δήμητρα Παπίου, Γιώργος Σεφέρης (εντάξει, αυτός δεν τραγουδάει), Μαρία Φωτίου, Σταύρος Ρόδανος, Καίτη Χωματά, Βαγγέλης Ντίκος, Στέλιος Καζαντζίδης, Μαρινέλλα, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Γεωργία Μηττάκη, Χάνομαι γιατί ρεμβάζω