Κώστας Αδαμόπουλος

Written by metadeftero on . Posted in Πανόραμα, Πρόσωπα

Ο Κώστας Αδαμόπουλος γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα.

Κατά καιρούς έχει διατελέσει τζαμάς, σερβιτόρος, μουσικός παραγωγός, πωλητής σε δισκοπωλείο, μέντιουμ, φορτοεκφορτωτής, υπάλληλος βιβλιοπωλείου, υπεύθυνος γραφείου τύπου σε περιβαλλοντική οργάνωση, οικοδόμος, συντάκτης εικαστικών, ντιτζέι, παιδί για όλες τις δουλειές σε εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών, δημοσιογράφος διαπιστευμένος στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μουσικοκριτικός, βοηθός φωτογράφου.

Διδάχτηκε δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και επιμέλεια και διόρθωση κειμένων στο ΕΚΕΒΙ.

Σεμνύνεται ότι εντάχθηκε στο χώρο σε ώριμη ηλικία, με αποτέλεσμα να αποφύγει τις φοιτητικές του ασθένειες. Το αντίθετο μαρτυρούν η εμπλοκή του με τον ακτιβισμό, με τη διαχείριση σάιτ ανοιχτής δημοσίευσης και με τη μουσική ομάδα του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ της Αθήνας.

Ξεκίνησε το ραδιόφωνο σε τρυφερή ηλικία, κάνοντας εκπομπές στον Super FM και αργότερα στον Αιγαίο FΜ και στον PLANET 104,5, όπου εκπαιδεύτηκε επίσης στη διοργάνωση απεργιακών κινητοποιήσεων.

Δισκοκριτικές του και κείμενα για την ελληνική μουσική έχουν δημοσιευτεί παλιότερα στο περιοδικό ΟΖ και εμφανίζονται ακόμα σποραδικά στο mic.gr

Ποιήματά του έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό ΙΣΤΟΣ και στο διαδίκτυο. Στίχοι του έχουν μελοποιηθεί από τον Στάθη Δρογώση.

Βιοπορίζεται παίζοντας μουσική σε μπαρ και είναι ενεργός (και καλός) ντιτζέι για γάμους, βαπτίσεις και λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις.

Αρχείο εκπομπών

Mixcloud