Διάλογος

Written by metadeftero on . Posted in Σύντομα νέα

Σάββατο 31/1 00:00-01:00 με τον Μιχάλη Νευραδάκη

Αυτή την εβδομάδα το Διάλογος Radio θα μεταδώσει ειδική μεταεκλογική εκπομπή που θα περιέχει σχολιασμό και ανάλυση των αποτελεσμάτων των εθνικών βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα παρουσιάσει μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη με έναν από τους γνώριμους καλεσμένους της εκπομπής, τον παγκόσμιας φήμης ερευνητικό δημοσιογράφο (BBC, The Guardian) και συγγραφέα Greg Palast. Ο Palast θα μας μιλήσει για το ΣΥΡΙΖΑ και το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσιάζει, για την ευρώ και την ιστορία του, για το “grexit,” ενώ επίσης θα μας μιλήσει για την έρευνα τουγια τον ρόλο της Goldman Sachs στην Ελληνική οικονομική κρίση, αλλά και για την υπό συζήτηση Ευρωατλαντική Συμφωνία (TTIP).
Αμέσως μετά από την συνέντευξη, θα ακολουθήσει ανάλυση και σχολιασμός για τα εκλογικά αποτελέσματα αλλά και για τις οικονομικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακούστε αυτή την αποκλειστική συνέντευξη και ανάλυση αυτή την εβδομάδα μόνο στο Διάλογος Radio! Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την εκπομπή εδώ: http://dialogosmedia.org/?p=2696.