Για να ακούτε ραδιόφωνο…

Written by metadeftero on . Posted in Σύντομα νέα

Για να ακούτε ραδιόφωνο, κάποιες τεχνικές συμβουλές…

Για να ακούτε ραδιόφωνο μέσα από το site του Μετα-δεύτερου, λόγω μιας προσωρινής τεχνικής εκκρεμότητας με τον player, προτιμάτε να το ανοίγετε με chrome, όπου όλα λειτουργούν  πιο στρωτά. Στον mozilla (firefox) εμφανίζονται ορισμένες φορές κάποιες παρενέργειες στο buffering.

Σε πολλές πλατφόρμες-λειτουργικά σε υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, ο player αρχίζει να παίζει αυτόματα μόλις επισκεφτούμε οποιαδήποτε σελίδα του ιστότοπου του metadeftero.gr . Αν δεν παίζει, στην μαύρη ζώνη που είναι ο player αριστερά πατάμε το δεύτερο “κουμπάκι” play (ένα μονό βέλος που δείχνει δεξιά).

Όταν ο player είναι μικρός (ένα μικρό ορθογώνιο παραλληλόγραμμο κάτω δεξιά), πατάμε το προς τα πάνω βελάκι στο δεξί του μέρος και “ανοίγει” σε μία μαύρη ζώνη στο κάτω μέρος της σελίδας μας. Αν θέλουμε να τον ξανα-μικρύνουμε, πατάμε το x πάνω δεξιά. Δεν κλείνει, απλά μικραίνει, το ραδιόφωνο συνεχίζει να παίζει.

Για να μην υπάρχει η παραμικρή διακοπή στο πρόγραμμα του ραδιοφώνου όταν περιηγούμαστε στο site από σελίδα σε σελίδα (ούτε 2 δευτερόλεπτα), στον player υπάρχει ένα “κουμπάκι” δεξιά κάτω από το x, που απεικονίζει ένα μικρό ορθογώνιο παραλληλόγραμμο με εγγεγραμμένο ένα διαγώνιο βέλος. Το πατάμε και ο player ανοίγει σε νέο παράθυρο. Θα παίζει πια συνεχώς, ανεξάρτητα από την περιήγησή μας στο site.