Προσωρινή αυτόνομη ζώνη

Written by metadeftero on . Posted in Σύντομα νέα

Τετάρτη 10/12 15:00-16:00

με τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο

Η Αληθινή Σου Ιστορία;
Ή πώς ένα ραδιοφωνικό studio μεταμορφώνεται σε θεατρική σκηνή:
«Μια παρέα δεκαπεντάχρονων το σκάει απ’ όλους και όλα. Εξεγερμένοι ενάντια στην καταπίεση, ενάντια ακόμη και στον ίδιο τους τον εαυτό που αλλάζει και μεταμορφώνεται σε κάτι άγνωστο. Έχοντας χάσει κάθε νόημα και σκοπό, φεύγουν με αυτοσχέδιο καράβι για μακρινό ταξίδι στο χώρο και τον χρόνο. Προορισμός τους μια ιδανική πολιτεία, ή πιο απλά η ίδια η ευτυχία. Οι περιπέτειες άλλοτε μπερδεύουν κι άλλοτε ξεκαθαρίζουν τις επιθυμίες τους.
Επιστρέφοντας ίσως ξέρουν τι ακριβώς αναζητούν. Γιατί το μεγαλύτερο ταξίδι είναι να επιστρέψεις στον τόπο σου»… Πρόκειται για μια παράσταση ακραίας φαντασίας και χιούμορ σκηνοθετημένη απ’ τον Δημήτρη Μάριζα και την Χρύσα Σπηλιώτη. Το σήμερα και το χτες της ελληνικής παράδοσης ενώνεται σ’ ένα μουσικό καμβά από τον ράπερ των Razastarr Νικόλα Καρίμαλη. Την έμπνευση για το νέο αυτό θεατρικό έργο που είναι γραμμένο από την Χρύσα Σπηλιώτη προσφέρει η Αληθινή Ιστορία του Λουκιανού το πρώτο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας από την αρχαιότητα.
Η «Αληθινή Σου Ιστορία;» παίζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 17:00 και κάθε Σάββατο έως τις 27 Δεκεμβρίου.

Μαζί μας στο studio η Χρύσα Σπηλιώτη και ηθοποιοί – συντελεστές της παράστασης.

 

Tags: ,