Παρουσίαση Δίσκου: Δισκός σας, Σπύρος Γραμμένος

Written by Nefeli Arditti on . Posted in Στη Γιουπέντη, Σύντομα νέα

Παρασκευή 23/04/2021, 21:00

Η Παρασκευή 23/04/2021 είναι η μέρα που κυκλοφορεί ο καινούριος δίσκος του Σπύρου Γραμμένου με τίτλο Δισκός σας. Ένας δίσκος που προέκυψε μέσα από διαδικασία crowdfunding και η κυκλοφορία του είναι αποτέλεσμα και της στήριξης των ακροατών του.

Στις 21:00 Στη Γιουπέντη, η Νεφέλη Αρδίττη παρουσιάζει τον δίσκο, μαζί με το Σπύρο Γραμμένο που κάνει την ξενάγηση στα τραγούδια του.

Ο Δισκός σας κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες και από τον Ιούνιο αναμένεται και στα δισκοπωλεία.

Στο δίσκο συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Δημήτρης Μυστακίδης, Θοδωρής Μαυρογιώργης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μαρία Παπαγεωργίου,
Δημήτρης Μητσοτάκης, Φώτης Σιώτας, Γιάννης Κότσιρας, Πάνος Φραγκιαδάκης, Θοδωρής Χορόζογλου, Κώστας Παρίσσης, Ρεβάνς, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρυσοστόμου, Σαββέρια Μαργιολά, Κώστας Τσίρκας (μουσική στο «Ο πιο μεγάλος πόνος»), Cayetano (παραγωγή στο τραγούδι «Ψυχή»). Το τραγούδι «Δεν παίρνω φάρμακα» είναι του Γιώργου Λαύκα.

Παίζουν οι μουσικοί: Κώστας Μιχαλός: κιθάρα, Γιώργος Καρδιανός: κιθάρα, Άλεξ Μυλωνάς: μπάσο, Χρήστος Καλκάνης: κλαρινέτο/πλήκτρα, Χάρης Παρασκευάς: τύμπανα, Τζιμ Σταρίδας: τρομπόνι, Σωτήρης Πέπελας: τρομπέτα, Ναταλία Κοκώση: Ιρλανδική φλογέρα. Φωνητικά: Νεφέλη Φασούλη.

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση του δίσκου έκανε ο Κώστας Μιχαλός, τη μίξη ο Κωνσταντίνος Κανίβαλος Χαϊκάλης και το master ο Κώστας Παρίσσης.
Το εικαστικό είναι του Θανάση Φωτεινιά και την γραφιστική επιμέλεια έκανε ο Θωμάς Αρσένης.