Οι αστρογόνο στο Ολόγραμμα

Written by metadeftero on . Posted in Ολόγραμμα, Σύντομα νέα

Παρασκευή 16/3 17:00-18:00 με τον Βασίλη Κομύτη
Τα αστέρια γεννούν ζωή. Η ευθύνη μας είναι η σύνθεση της ζωής και το όνειρο. Όταν σαφηνίζεις τη γέννα των ματιών σου και την κάνεις νερό που πίνουν κι άλλοι, κάνεις τα πρώτα βήματα στο άπειρο.

 Όταν η αγάπη ξεχειλίζει και συναντιέται, μας πνίγει όλους. Όταν δε χρειάζεσαι ύλη αλλά τις ιδέες σου για να γεννήσεις τα αστέρια, τότε γεννάει το σκοτάδι φως. Το αστρογόνο θα μπορούσε να είναι μία ζωοποιός ουσία που βρίσκεται σε αφθονία στους γαλαξίες εκείνους που παράγουν
άστρα με ασυνήθιστα μεγάλο ρυθμό Στην πραγματικότητα είναι μια ροκ μπάντα από την Αθήνα. Αυτό είναι το ντεμπούτο του άλμπουμ τους. Ένας δίσκος που περιέχει 10 κομμάτια – κόσμους και έχει συνολική διάρκεια κάτι περισσότερο από 70 λεπτά. Ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσο και τύμπανα παντρεύονται με την τρομπέτα, το ούτι, το βιολί και το μπουζούκι για να συνθέσουν ένα post rock ηχοτόπιο, εμφανώς επηρεασμένο από την παράδοση της ανατολικής μεσογείου. Χαρακτηρίζεται από τις έντονες μελωδίες, τα ψυχεδελικά ξεσπάσματα και τις εναλλαγές μουσικών μοτίβων και ρυθμών.
αστρογόνο είναι :
Βασίλης Κούρτης: τύμπανα
Γιάννης Μαυριτσάκης: βιολί
Θωμάς Μελετέας: μπάσο
Στέφανος Μουρούτσος: ηλεκτρική κιθάρα
Σωκράτης Μπαρμπουνάκης: κιθάρες τραγούδι
Ορέστης Τσιχλάκης: κιθαρόνι, τρίχορδο μπουζούκι, τρομπέτα, ούτι, τραγούδι