Η ώρα του παιδού

Written by metadeftero on . Posted in Η ώρα του παιδιού

Τετάρτη 10/12 12:00-13:00

με τον Μπάμπη Μιχαλόπουλο

Αυτή την Τετάρτη η Ώρα Του Παιδιού περιπλανιέται στα μονοπάτια του Dark Electro/Industrial με τους Siva Six. Παίζουν δικά τους κομμάτια, καθώς και μουσική που τους έχει επιρεάσει σε ένα playlist που έχουν ετοιμάσει οι ίδιοι.
Οι Siva Six δημιουργήθηκαν στην Αθήνα παίζοντας Dark Electro/Industrial, κυκλοφορούν το πρώτο τους album ‘’Rise New Flesh’’ τον Απρίλιο του 2005 από την ιταλική εταιρία Decadance Records. Τον Νοέμβριου του 2006 κυκλοφορεί από την Decadance Records το 2ο τους album “Black Will “ οι κριτικές είναι ενθουσιώδης και αποθεωτικές από κάθε γωνιά τού πλανήτη. Το τραγούδι “Her Eyes Black” γίνετε το πρώτο τους Ηit και φτάνει ως το νούμερο 6 των ανεξάρτητων ηλεκτρονικών γερμανικών charts (GEWC) όπου και παραμένει για 3 εβδομάδες και παίζετε κατά συρροή στα Goth/Industrial Clubs παγκοσμίως, Το “Black Will” μπαίνει στο Top Ten των Ελληνικών ανεξάρτητων charts (GAC) όπου και παραμένει για 10 εβδομάδες. Aλλά το σημαντικότερο νέο έρχεται από την Ιταλία, όπου παραμένει για 4 μήνες στο Top Ten και τελικά καταλαμβάνει την 1 θέση στα alternative charts (IAC).

Τον Ιουνίου του 2011 κυκλοφορούν το 3ο τους album με τίτλο ‘’The Twin Moons’’ από την Alfa Matrix (Europe/Usa) και την Death Watch Asia (Japan/Asia)
H διασκευή στο βασικό μουσικό θέμα της ταινίας Blade Runner του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Βαγγελη Παπαθανασιου τους βάζει σε όλο και περισσότερα dance floors ανά τον κόσμο, το τραγούδι ‘’Valley Of The Shadows’’ γίνετε το 1 τους video clip και δίνη μια δυνατή γεύση της μουσικό αισθητικής ιδιαιτερότητας τους , Οι Siva Six γίνονται μια από τις ελάχιστες ελληνικές μπάντες που αναγνωρίζονται στο εξωτερικό και δημιουργούν fan base.

www.sivasix.com
https://www.facebook.com/sivasix

Tags: ,