Εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης του Μεταδεύτερου 25/12 – 15/01

Written by metadeftero on . Posted in Uncategorized

Mέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες – την αντίξοη καθημερινότητα που πια έχει γίνει οικεία σε βαθμό κακουργήματος, συν τις ειδικές συνθήκες τη ζούγκλας των media, του δημόσιου λόγου και εν τέλει του δημόσιου χώρου και του νέου κοινού τόπου που απειλεί να εδραιωθεί – επιχειρούμε αφενός να διαδόσουμε και αφετέρου να καταγράψουμε τις ιδέες που η νέα τάξη πραγμάτων κρύβει κάτω από το χαλί. Κοιτάμε προς τα “υψηλά κλιμάκια”. Παρακολουθούμε τα πολιτικά τεκταινόμενα, αλλά δεν αποδεχόμαστε τη βούλησή τους να καθορίζουν όλο μας το σήμερα, και να επανακαθορίζουν όλο μας το χθες.


Είμαστε όλοι εθελοντές, έναν ολόκληρο χρόνο τώρα, και παράγουμε αδιάκοπα πρόγραμμα την ημέρα, τη νύχτα, τις εργάσιμες και τις αργίες. Πολλοί από μας είναι άνεργοι, ακόμα περισσότεροι υποαπασχολούμενοι και άλλοι κακοπληρωμένοι σε δουλειές σαν κι αυτές που συναντάμε ως ανέκδοτα στις μικρές αγγελίες των εφημερίδων.

Έχουμε ελάχιστα πάγια και απεριόριστα σχέδια.

Χρειαζόμαστε στήριξη για να συνεχίσουμε να είμαστε έξω, να παρακολουθούμε και να βγάζουμε στον αέρα τον πολιτισμό που σήμερα παράγεται.

Χρειαζόμαστε στήριξη για να καταγράψουμε σε ένα εύχρηστο, εύληπτο και κοινής χρήσης αρχείο την πολιτιστική παραγωγή του σήμερα, καθώς και συγκαιρινές αναγνώσεις του χθες.

Χρειαζόμαστε στήριξη για να φτιάξουμε ένα λειτουργικό δίκτυο ατόμων και συλλογικοτήτων, που έχουν κάνει έργο ζωής να διαφυλάξουν εκείνες τις ανθρώπινες ιδιότητες που δεν συμβαδίζουν με το εμπόριο και το branding.

Μείνετε μαζί μας – μείνετε στο Μεταδεύτερο

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ, ΤΕΧΝΙΚΟΙ & ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του Αυτοδιαχειριζόμενου ΜεταΔεύτερου

Aρ. λογαριασμού Eurobank

00260110880100975472

και IBAN GR1002601100000880100975472

ή μέσω paypal / πιστωτικής κάρτας: