Ανακοίνωση ΠΟΣΠΕΡΤ 19/3/14

Written by metadeftero on . Posted in Ιστορία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην διαδικτυακή παραπληροφόρηση που αφορά την τύχη του Δεύτερου προγράμματος και το αν αυτό έκλεισε εξαιτίας της αποχώρησης κάποιων παραγωγών που μέχρι σήμερα ήταν στο πρόγραμμά του η ΠΟΣΠΕΡΤ απαντά ότι:

Το Δεύτερο Πρόγραμμα συνεχίζει τη λειτουργία του απρόσκοπτα στο ERTOPEN , όσο για την Ομοσπονδία δεν έκλεισε την πόρτα κανενός, αντίθετα στήριξε ηθικά και οικονομικά την προσπάθεια για τη λειτουργία του Δεύτερου.

Επομένως δεν θα μπορούσε να αποκλείσει κανέναν.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που συμμετείχαν και ουδέποτε παρενέβη ούτε στη σύνθεση ούτε στο πρόγραμμα ούτε σε οτιδήποτε, όπως άλλωστε συμβαίνει στη συνολική λειτουργία μας .

Κάποιος συνταξιούχος πρώην συνάδελφος μαζί με κάποιους αλληλέγγυους που ήταν παρεούλα τρύπωσαν στον αγώνα μας με …απώτερους σκοπούς. Άλλοι για τις επιδιώξεις τους και άλλοι για να προσαρτήσουν το δεύτερο στον κρίκο των επιχειρήσεών τους, χωρίς ποτέ να είναι πραγματικά αγωνιζόμενοι για το άνοιγμα της ΕΡΤ. (άλλωστε το έχουν αναφέρει και σε συνεντεύξεις τους).

Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι δεν ανέχονται δούρειους ίππους ,τελεσίγραφα, ούτε και διαταγές από αυτοαναγορευόμενους ηγετίσκους που χρίστηκαν και … επικεφαλής και… διευθυντές.

Αλήθεια τους πρώτους πέντε μήνες μέσα στο Ραδιομέγαρο που ήταν όλοι αυτοί ;   Τώρα είδαν πόρτα και μπήκαν;

Ήρθαν ! τους καλοδεχτήκαμε και <<σφάξαμε τον μόσχο των σιτευτό» .

Μόνοι τους ήθελαν να φύγουν, αφού δεν κατάφεραν να μας κάνουν ΜΚΟ. «Ώρα καλή στην πρύμη τους και αέρα στα πανιά τους», αρκεί να μην πλαστογραφούν και καπηλεύονται την ιστορία του ΔΕΥΤΕΡΟΥ και να μην λοιδορούν τον αγώνα ψυχής που δίνουμε όλοι.

Δεν τους χαρίζουμε τίποτα από τον αγώνα μας που γίνεται για να ανοίξει η ΕΡΤ ελεύθερη και ασυμβίβαστη – παράθυρο  στην κοινωνία.

Συνεχίζουμε και όλοι μαζί θα νικήσουμε.

 

Το Δεύτερο  συνεχίζει να λειτουργεί με τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ και όσους αλληλέγγυους επιθυμούν και σέβονται τον αγώνα μας .